دستور پخت ماکارانی مخصوص سهی :)

این ساده ترین غذا ممکنه خدایی کم کم میرم سمت سخت ها :)

مواد لازم : گوشت چرخ کرده یا سوسیس ، ماکارانی (بسته به تعدادی که هستین زیادین 700 گرم و  اگه کم هستین 500 گرمی )، فلفل دلمه ، قارچ، سیر و ادویه و رب ، پیاز ، سیب زمینی

مرحله 1 : اول باید مایه ماکارانی و درست کنیم برای اینکار اول پیاز و خرد میکنین و سرخش میکنین تا رنگش یکم تغییر کنه بعد گوشت چرخ کرده خوب باهاش تفت میدین ( دقت کنین موقع تفت دادن اگه خوب تفت ندین گوشت گوگوله میشه و خیلی ضایع میشه پس درست هم بزنین :)  ) بعد که رنگ گوشت کمی عوض شد بهش زردچوبه به مقدار لازم ( اوایل اپزی باید اندازه بگیرین ولی بعدش دستتون میاد چون من اندازه نمیگیرم خیلی وقته میگم 2 تا قاشق غذاخوری بسه اگه حس کردین رنگ نگرفته یکم دیگه اضافه کنین ) بعد بهش فلفل قرمز و پاپریکا ( یه نوع ادویه اس که معمولا همه دارنش مخصوص غذاهایی که بیس اون ها براساس رب هستش مثل قیمه ، مرغ ، ماکارانی ، خوراک هایی که بیسشون بر اساس رب هست و ...)

 

مرحله 2 : فلفل دلمه و قارچ و نگینی میکنین (من دستم ت خردکردن ریزه و خوششم نمیاد خیلی گنده باشن حالا باز این بنا به سلیقه خودتونه ) . به گوشت سیر رنده شده میزنی (2 الی 3 حبه بسه ) و تفتش میدی یکم بعد قارچ و فلفل دلمه میزنی و تفتش میدی ، یکم بعد رب و بهش اضافه میکنی ( باز اینو مقدارش باید دستتون بیاد بین 3 تا 4 قاشق غذاخوری ) و تفتش میدی و زیرشو کم کم میکنی .

 

مرحله 3 : اب و همون موقعی که گوشت داری تفت میدی باید بزاری تویه قابلمه جوش بیاد برای ماکارانی  (سایز قابلمه بسته به تعداد داره اگه ماکارانی 700 گرمی داری بر میداری باید سایزش بزرگتر از 500 گرمی باشه وگرنه شفته میشه ماکارانی )اب که جوش اومدش ماکارانی و با دست به 2 یا 3 تیکه مساوی تقسیم میکنی و تو اب میریزی و بهش نمک و روغن ( جامد بهتر از مایعه ) و یکم زردچوبه (نصف یا 1 قاشق غذاخوری ) و میزاری 10 دقیقه بجوشه برای اینکه بفهمی ماکارانی اماده ابکشه یا نه یدونه رو بردارین نصف کنین وسطشو ببنین سفیده یا نه

 

مرحله 4 : حالا نوبت ابکش کردن ماکارانیه بسته به سایز ماکارانی ابکش برمیدارین و ماکارانی و با ذکر بسم الله میریزن تو ابکش (ببینین دست و بالتونو به فنا ندین :) ) بعد روشو اب سرد میگیرین . میریم سر قابلمه کفشو روغن میریزین و کنجد هم میتونین بریزین و بعدش سیب زمینی و حلقه حلقه میکنین کفش میچینین (دقت کنین که هر چی سیب زمینی و نازک حلقه کنین ته دیگتون خوب در نمیادش یا روغن خیلی کم بزنین اونطوری که باید در نمیادش ) بعد شروع میکنین یه ذره ماکارانی ریختن یه ذره مایه ای که درست کردین و لا به لاش میریزین بعد که تموم شد توی قابلمه یا ظرفی که مایه ماکارانی و درست کردین یکم ابجوش (ابشار نیاگارا راه نندازین ) میگردونین و میریزین تو قابلمه و میزارین قابلمه رو گاز زیرشو تا حد امکان کم میکنین و در قابلمه رو میزارین تا دم بده بالا (من دمکونی نمیزارم چون در قابلمه ها همه سوپاپ دارن ) حدود 30 یا 45 دقیقه بعد ماکارانی حاضره و همش میزنید با کفگیر و میزنین بر بدن :)

 

تبصره ها :

1)اگه از طعم سیر و فلفل دلمه خوشتون نمیاد (خدایی چرا خوشتون نمیاد :/// ) به جای سیر میشه پودر دارچین زد و به جای فلفل دلمه هویج رنده شده

2)به جای گوشت چرخ کرده با سوسیس هم میتونین درست کنین فقط سوسیس چون زود پزه به جای همون اول تفت دادن اخر سر که همه چی و ریختین اینو تفت بدین یا تفت بدین بزارینش کنار که نسوزه