مرغ :) حالا با سبزی پلو ، باقالی پلو ، زرشک پلو با هر چی دوست میدارین XD

 

خب برای درست کردن مرغ 2 تا روش هست ! روش اولی خیلی مجلسیه و دومی نو آنفورماله :)

(البته بگما انواع مرغ داریم مثلا مرغی که بیسش با اب نارنج و پرتقال درست میشه اینا رو نمیگم یکم اونا سطح بالاتره :)  )

خب مجلسی :

مواد لازم : یه بسته مرغ (شامل معمولا 4 تا رون + 2 سینه برای مهمان اگه برای خودتون از این روش استفاده میکنین که یه سینه و 2 تا رون باید کافی باشه )+ پیاز + سیر + فلفل دلمه + ادویه جات مخصوص که میگم + رب + هویج

1) پیاز و درشت خرد میکنین همراه با چند حبه سیر و فلفل دلمه (درشت خردش کنین ) با مرغ ، تو یه قابلمه بریزین و اب بریزین توش ( همراه با فلفل و زردچوبه و یکم نمک ) و بزارین 1 ساعت بمونه تا مرغ پخته بشه ( زمانی پخته میشه که چنگال و که داخل مرغ فرو کنین راحت بره داخل ) 

 

2)وقتی مرغ پخت اون رو خارج کنین از قابلمه و اب داخل قابلمه رو از صافی رد کنین و بزارین کنار 

3)مرغ و تو یه ماهیتابه سرخ کنین 

4) مایه مرغ حالا هویج و به صورت اریب خرد کنین (4 تا هویج درشت بسه ) پیاز داغ درست کنین و هویج و کمی باهاش تفت بدین تا رنگش کمی عوض بشه و بعد بهش رب اضافه کنین ( 2 تا 3 قاشق غذاخوری بسه بازم بستگی به نوع ربتون داره ) بهش ادویه (فلفل + زردچوبه + پاپریکا + نمک )بزنین و تفت بدین تا رنگ رب عوض بشه و از خامی در بیاد.

5)مقداری زعفرون دم کنید (اگه بلد نیستین 2 روش داره که یکیشو میگم اب و بزارین جوش بیاد یه استکان اب جوش و زعفرون و قاطی کنین روی استکان یه نلبکی بزارین و بزارینش کنار کتری چیزی که نزدیک حرارت باشه 30 دقیقه طول میکشه تا دم بکشه ) 

6) مرغی که سرخ شده رو با مایه مرغ که داخل تابه (تابه بزرگ لبه دار یا قابلمه ) درست کردین مخلوط کنین بزارین کمی سرخ بشه بعد زعفرون دم شده رو بهش اضافه کنین و کمی هم دوباره اب بریزین و بزارین رو شعله کم تا حدود 1 الی 2 ساعت بمونه 

مرغ شما امادس :) فقط در مرحله اخر میتونین بهش ابلیمو بزنین قبل از سرو غذا :)

 

 

مرغ آنفرمال :)

همون مواد لازمه باز 

1) پیاز داغ درست کنین و فلفل دلمه رو ریز کنین یا اگه دوست ندارین نزنین و هویج اریب خرد کنین و رب و ادویه (نمک +زردچوبه +فلفل+پاپریکا )

2)وقتی اونا سرخ شدن مرغ و داخل قابلمه بزارین یکم مرغ با مواد مخلوط بشه (یخ مرغ باید باز شده باشه ) 

3) اب به میزان کافی داخل قابلمه بریزین (زیاد اب ببندین مرغ له میشه ) کمی زعفرون بریزین یا 3 تا هل یا چند حبه سیر یا 2 تا چوب دارچین هر کدوم که دوست دارید 

4) صبر کنید تا اب داخل قابلمه جوش بیاد بعد زیرشو خیلی کم کنید حدودا 2 تا 3 ساعت زمان میبره تا بپزه (حواستون باشه مرغ له نشه )

5) بعدش میتونین مرغ و از قابلمه خارج کنین و سرخش کنین و بعد سرو کنین غذارو :)

تبصره :آلو هم میتونین داخل مرغتون بندازین خیلی خوش طعمش میکنه )

 

حالا برای برنج کنارش هر کدوم و که خواستین بگین من بگم چجوری درست کنین :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

پ ن : خیلی دارم فعالیت نمیکنم میدونم ولی خیلی سرم شلوغه گفتم شما هم بدونین :))))