با اختلاف فحش خور این غذا ملسه چون از ساعت ۵ تا ۸ شب وقت گرفته و کمرم داره نمیتونه😑😑😑😑😑
مواد لازم کتلت :
۱ بسته گوشت چرخ کرده + سیب زمینی به مقدار لازم (مثلا تو میخوای ۱۵ تا درست کنی باید ۳ تا زمینی درشت برداری بستگی داره بخواین چند تا درست کنین) + ۱ پیاز + سیر یا زعفرون دم شده + تخم مرغ (باز اینم بستگی داره اگه ۳ تا سیب زمینی زدی باید ۲ تا تخم مرغ بزنی ) + ادویه جات
مرحله ۱ : سیب زمینی هارو بسته به سلیقتون (یکی دنده درشت دوست داره یکی ریز ریز ) رنده میکنید ، بعد پیاز و رنده میکنید .
مرحله ۲ : تخم مرغ و میشکونید داخلش ، اگر طعم سیر و دوست دارید ۳ حبه سیر رنده ریز کنید اگر طعم زعفرون و دوست دارید به اندازه نصف استکان دم کنید و تو ظرفتون بریزید
مرحله ۳ : ادویه جات بزنید (فلفل ، نمک ، زردچوبه ، پودر سوخاری ، آرد (۲ مورد آخر اختیاریه باعث میشه ترد بشه کتلتتون
مرحله ۴ : گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنید و خوب مواد و ورز میدین . روی ظرف و میپوشونین و میزارین ۳۰ دقیقه تو یخچال بمونه .
مرحله ۵ : یه ماهیتابه گود برمیدارین میزارین یکم داغ بشه بعد روغن میریزین و میزارین داغ بشه (اگه روغن خوب داغ نشه کتلت به کف ماهیتابه میچسبه) هر شکلی دوست دارید بهش میدین و میزارین سرخ بشه (زیرشو فقط کم کنین که توی کتلت ها خام نمونه )
مرحله ۶ : کتلت هارو که برداشتین تو آبکش بزارین قشنگ روغنش بیفته بعد داخل ظرف بچینین.
برای مخلفات کنار کتلت :
سیب زمینی + قارچ + فلفل دلمه + پیاز + گوجه فرنگی
گوجه فرنگی : وقتی دارین حلقه حلقه میکنین که سرخ بشه چون زود گوجه له میشه ، قطر حلقه ها نازک نگیرین ، متوسط باشه . تابه رو بزارین داغ بشه بعد روغن بریزین و وقتی داغ داغ شدش گوجه هارو داخلش بچینین که سرخ بشه . چون روغن میندازه گوجه باید بزارین تو آبکش که روغنش بیفته .
پیاز : هم میتونین سرخش کنین بشه پیاز سوخاری هم میتونین ساده بزارین برا ساده گذاشتنشم حلقه حلقه ببرین و بعد با دست دونه دونه حلقه هارو که تو هم هستن آروم جدا کنین.
فلفل دلمه : برای فلفل دلمه دور تا دور سرشون چاقو بزنین که وسطش در بیاد (یکم سخته ) بعد حلقه حلقه کنین بچینین
سیب زمینی :
مرحله اول : خلال های نسبتا درشت ببرین ، بزارین آب جوش بیاد تو یه قابلمه و وقتی جوش اومد اینارو داخلش بریزین و یکم به آب نمک بزنین و بزارین ۵ دقیقه تو آب بجوشه
مرحله دوم : سیب زمینی هارو بریزین تو آبکش و بزارین آبش خشک بشه کامل
بعد تو یه ظرف یکم نمک ، یکم فلفل ، یکم پودر سوخاری ، یکم پودر سیر ، یکم آویشن بریزین (هی گفتممممم یکم یکم اینو دقت کنین 😂) خوب هم بزنین
مرحله سوم : سیبزمینی ها که خشک شدش با این مواد خوب مخلوطش کنین ، بزارین تابه گرم بشه توش روغن بریزید و سرخش کنید بعدشم تو آبکش بریزین که روغنش بیفته
قارچ سوخاری :
مرحله اول : قارچ هارو خوب بشورین ، از وسط نصف کنید و بزارین آبش بیفته
مرحله دوم : ۱ الی ۲ تا تخم مرغ تو ظرفی بشکنین و خوب هم بزنین که یک دست بشه
مرحله سوم : آرد و فلفل و پودر سیر و آویشن و نمک تو یه ظرف به مقدار لازم بریزین و هم بزنین .
مرحله چهارم : قارچ هارو بریزین داخل ظرف تخم مرغ خوب قاطی کنین و بعد با مخلوط آرد و ... قاطیش کنین اینکارو ۲ بار انجام بدین . بعد قارچ هارو بزارین کنار ک روش پودر سوخاری بریزین و کامل به پودر سوخاری آغشته کنین .
مرحله پنجم : بزارین تابه داغ بشه و بعد روغن بریزین وقتی داغ داغ شدش قارچ هارو سرخش کنین
بعدشم بریزین تو آبکش که روغنش بیفته
در آخر همه اینارو خوشگل تو ظرف بچینین :)